We zijn blij om uw vragen te beantwoorden.

Wij bieden een brede aanbod aan services en werkzaamheden om u zo veel mogelijk te ontzorgen bij de optimalisering van uw huis.

CONCEPT & DESIGN


Plecom helpt u bij plannen van de toekomstige ingrepen. Wij adviseren u op het gebied van stijl, kleur- en materiaalengebruik en veel meer.

RENOVATIE


Klein en groot, simpel en complex, Plecom staat vor u klaar om zowel een klein ruimte als het geheel gebouw naar uw wens te renoveren.

TOEZICHT OP UITVOERING


Kwalitetiscontrole en toezich houden tijdens het uitvooren van verschillende renovatie- en bouwprojecten.

BROCHURE

Downloaden van onze brochure wordt binnenkort aan u beschikbaar gemaakt.

DOWNLOAD

VRAGEN & OPMERKINGEN

Mail ons gerust met al uw vragen en opmerkingen over onze diensten, prijzen en veel meer.

CONTACT MET ONS

ONZE DIENSTEN

Dakdekker

Voor elke dak biedt Plecom een gepaste oplossing. Een waterdichte en goed geïsoleerde dak die jaren mee gaat en binnen uw budget past.

Lees meer »

Badkamers & keukens

Een nieuwe uitstraling, verbeterde functionaliteit of geheel verbouwde of vernieuwde badkamer of keuken? Plecom biedt deskundige advies en professionele uitvoering.

Lees meer »

Kozijnen

Renovatie en vervaning van bestaande kozijnen maar ook installatie van nieuwe deuren, ramen en kozijnen. Maak uw huis energiezuinger door het vervangen van uw kozijnen met Plecom.

Lees meer »

Renovatie

Wilt u uw huis in uitstekende conditie houden zonder er veel aan te veranderen? Zowel kleine als grote renovaties worden uitgevoerd door Plecom. Uw huis, in goede handen.

Lees meer »

Schilder

Bescherming tegen weersomstandingheden, schimmels, mechanische beschadigingen en veel meer voor alle oppervlaktes. Voor iedere ondergrond en alle omstandigheden heeft Plecom een oplossing op maat.

Lees meer »

Stucadoor

Afwerking van wanden en plafonds met producten van de hoogste kwaliteit. Strakke afwerking met pleister of een orgineel en persoonlijk resultaat met sierpleister, Plecom kan het allemaal!

Lees meer »

Timmerwerk

Met oog voor detail en grote vakkundige kennis zorgt Plecom voor het leggen van uw houten vloer, plaatsen van kozijnen, plaatwerk en veel meer! Advies en uitvoering op maat.

Lees meer »

Verbouwing

Tijdens een uitbreiding, onderhoudsbeurt of verbouwing van uw huis zorgt Plecom voor volledige uitvoering. Wij assisteren u vanaf het moment van ontwerpen en inplannen tot en met de uitvoering en oplevering van het verbouwingsproject.

Lees meer »