Wij bieden u aan een innovatieve manier om uw huis een geheel nieuwe uitstraling te geven. Voor slaap- en woonkamer, badkamer of toilet. Grote keuze van stijlen en patronen, professionele afwerking en kwaliteit die jaren meegaat. Dit zijn allemaal voordelen van 3D vloeren. Jij kiest een patroon en wij zorgen voor de rest.

Het schema van een 3D vloer met erin verwerkte grafiek.

Uitvoering van de afzondelijke lagen:

Dag 1.
Vloer primeren met behulp van een nylon roller bestemd voor haars producten, verbruik ca. 0,2kg haars tp 400 per m2. Op donkere oppervlaktes wordt er aanbevolen om gebruik te primeren met witte aqua haars 200.

Dag 2.
Aanbrengen van haars tp 400 met behulp van een roller en vervolgens grafiek aanbrengen op de oppervlakte. In deze fase moeten wij de grafiek verlijmen op de vloer met haars tp 400 dat dient als lijm.
Voordelen van op stof gedrukte grafiek:
– het is makkelijk om deze open te vouwen en aan te brengen;
– haars dringt het stof in en wordt een sterk geheel;
– geen probleem met moeilijk weg te halen luchtbubbels in tegenstelling tot stickers.

Dag 3.
Wij gieten haars tp 400 in de hoeveelheid van minimaal 0,5kg per m2. De optimale hoeveelheid bedraagt 1kg haars per m2. Wij verdelen de haars regelmatig over de gehele oppervlakte om een spiegelglad effect te creëren. Vervolgens gebruiken wij de naald roller waarmee ontluchten en egaliseren wij de oppervlakte.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons