PLECOM LEVERT KWALITEIT

Duurzaam maatwerk door professionals, voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing. Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel, want wij geven bij iedere opdracht onze exclusieve kwaliteitsgarantie.

VCA

 

PLECOM IS PROFFESSIONEEL

Plecom totaalrenovatie is een professioneel aannemersbedrijf dat jaren actief is geweest in Den Haag en nu deze ervaring gebruikt om in de regio van Gelderland de werken van particulieren en bedrijven te realiseren. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Schilderen, renoveren, bouwen en verbouwen is onze specialiteit. De buitenkant en binnenkant pakken wij op een doeltreffende en effectieve wijze aan.

PLECOM IS KLANTVRIENDELIJK

Met onze jarenlange ervaring weten wij elke klus naar volle tevredenheid te klaren. U hebt bij ons altijd een duidelijk aanspreekpunt, waardoor u te allen tijde weet met wie u te maken hebt. Ons personeel voorziet u daarbij met alle plezier van gedegen advies met betrekking tot de mogelijkheden van onze werkzaamheden en het resultaat ervan.

WAAROM PLECOM?

Bent u opzoekt naar een geregistreerd aannemersbedrijf in Gelderland? Alles wat met totaal renovatie te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door Plecom aannemersbedrijf. Duurzaam maatwerk door professionals, voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing. Plecom is een erkend bedrijf dat werken uitvoert voor particuliere en zakelijke klanten. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. Plecom werkt onder andere als nieuwbouw aannemer maar u kunt ons ook inschakelen voor de meest uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Wilt u een goede en goedkope aannemer vinden voor al uw bouw- en renovatiewerken? Dan bent u bij Plecom op het juiste adres!

0+
MENSEN IN ONS TEAM
0
GERENOVEERDE HUIZEN
0
GESCHILDERDE VIERKANTE METERS

We zijn blij om uw vragen te beantwoorden.

Wij bieden een brede aanbod aan services en werkzaamheden om u zo veel mogelijk te ontzorgen bij de optimalisering van uw huis.

CONCEPT & DESIGN


Plecom helpt u bij plannen van de toekomstige ingrepen. Wij adviseren u op het gebied van stijl, kleur- en materiaalengebruik en veel meer.

RENOVATIE


Klein en groot, simpel en complex, Plecom staat vor u klaar om zowel een klein ruimte als het geheel gebouw naar uw wens te renoveren.

TOEZICHT OP UITVOERING


Kwalitetiscontrole en toezich houden tijdens het uitvooren van verschillende renovatie- en bouwprojecten.

BROCHURE

Downloaden van onze brochure wordt binnenkort aan u beschikbaar gemaakt.

DOWNLOADEN

VRAGEN & OPMERKINGEN

Mail ons gerust met al uw vragen en opmerkingen over onze diensten, prijzen en veel meer.

CONTACT MET ONS

Zoekt u een aannemer om uw huis te verbouwen of is uw woning toe aan onderhoud of uitbreiding? Dan is Plecom de juiste keuze. Een woning laten verbouwen kan een grote klus worden daarom is het belangrijk om een betrouwbare en deskundige partner in te schakelen. De vakmensen binnen Plecom beschikken over grote kennis en capaciteiten om de verbouwing van uw woning naar behoren te realiseren. Samen met u kijken wij wat uw persoonlijke wensen zijn, welke ingrepen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen en stemmen dat af op uw budget. Het verbouwen van een woning kan uit verschillende aspecten bestaan; van het doorbreken van muren, plaatsen van scheidingswanden, vervangen van vloeren, isoleren van kozijnen, ramen of dak tot het volledig verbouwen van het hele huis. Voor alle algemene verbouwingen, groot of klein hebben wij een passende oplossing. Om u zo veel mogelijk te ontzorgen en zo weinig mogelijk overlast te bezorgen streven wij naar een zorgvuldige voorbereiding, heldere afspraken en een goede organisatie zodat de verbouwing in korte tijd gerealiseerd kan worden. Dankzij onze strakke planning, goede voorbereiding en ervaren professionals kunnen wij de kosten van de verbouwing laag houden. Naast de uitvoering staan wij u graag met raad bij wat betreft materiaalkeuze, bouwtekeningen, planning en alle andere overige vragen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het verbouwen van huizen en panden, deze ervaring zetten wij ook in om uw huis of pand naar wens te herstellen. Wilt u weten wat Plecom voor u kan betekenen als een aannemersbedrijf bij het verbouwen van uw huis? Bent u benieuwd naar de kostprijs van de verbouwing die uw huis nodig heeft? Neem vrijblijvend contact op met ons op voor een offerte.

Een oudere woning of bedrijfspand is vaak sfeervol, maar u wilt u dat deze voldoet aan de eisen van deze tijd zowel qua stijl en comfort. Plecom verzorgt alle totaalrenovatiewerkzaamheden van het plaatsen van badkamers, keukens of ramen en deuren tot het vernieuwen van plafonds, wanden en vloeren. Naast totaalrenovatie is het team van professionals binnen Plecom ook de juiste keuze bij kleinere renovatiewerken waarbij bijvoorbeeld alleen uw kozijn, raam, deur of muur hersteld moeten worden. Klein- en grootschalig renovatie is een ingrijpende kwestie voor betrokken partijen. Het team van Plecom doet er alles aan om de overlast te beperken door zorgvuldig te plannen en hierdoor de uitvoeringstijd en mogelijke hinder te minimaliseren. De ervaren professionals binnen ons bedrijf werken op een gecoördineerde manier met elkaar samen om alle werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Met onze grote kennis en jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het plannen van de nodige werkzaamheden door uw wensen en eisen te bepalen, door te kijken naar wat haalbaar is en dat uiteindelijk af te stellen op uw budget. Wilt u weten welke renovatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn voor uw huis of pand, en wat de kosten kunnen bedragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

De inrichting van badkamers en toilet krijg terecht steeds meer aandacht. Chique en trendy kleuren, veel nieuw design en natuurlijk veel keuze in materialen, stijlen en technieken om uw badkamers te verfraaien. Verschillende soorten tegels zowel op de vloeren als muren, smalle voegen, ingebouwde opbergvakken, design radiatoren, fraaie alternatieven voor het douchputje en veel nieuwe modellen in badkamermeubelen bieden de mogelijkheid om met sfeervolle verlichting uw badkamer helemaal aan te passen aan uw smaak. Als een erkend aannemer in bouw, renovatie en verbouwingen biedt Plecom voor elke badkamer de beste oplossing die binnen uw budget past. Plecom aannemersbedrijf voor badkamers en sanitair is werkzaam in regio Gelderland en omstreken en staat klaar om uw droombadkamer een realiteit te maken! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw badkamer? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Kozijnen zijn er in alle soorten en maten. De installatie van een nieuw kozijn is een nauwkeurige klus. Een verkeerde installatie van nieuwe kozijnen en ramen kan zorgen voor tocht en snellere slijtage. Plecom is gespecialiseerd in het plaatsen van zowel kunststof, houten als aluminium kozijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten kozijnen binnen korte tijd plaatsen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw oude kozijn met raam of glas netjes wordt verwijderd. Dit alles doen wij tegen zeer scherpe tarieven. Naast het plaatsen van het kozijn geven wij u graag advies bij het kiezen van de geschikte soort voor uw woning en wensen. Zo kunt u twijfels hebben over het materiaalgebruik, wij staan er voor u klaar om uw keuze tussen de aluminium, kunststof of houten kozijnen makkelijker te maken. Ramen, deuren en kozijnen van hout passen perfect bij een huis met een ouderwetse uitstraling. Hout geeft namelijk een huiselijk en warm gevoel. Hout vergt echter wel meer onderhoud dan aluminium of kunststof ramen, deuren of kozijnen. Deuren, ramen, puien en kozijnen van aluminium en kunststof hebben maar weinig onderhoud nodig. Het is echter wel zo dat bepaalde aluminium pui of kozijn soms gewoonweg niet passen bij de stijl van het gebouw. Aluminium kozijnen worden vooral geplaatst in moderne gebouwen waar veel glas wordt gebruikt. Aluminium is namelijk bij uitstek geschikt voor het dragen van zware platen glas. Kunststof deuren, ramen en kozijnen zijn de laatste tien jaar ontzettend populair geworden. Dit komt vooral omdat goede kwaliteit kunststofkozijnen, deuren en ramen vrijwel onderhoudsvrij zijn. Kunststof wordt standaard geleverd in wit of crème. Het is echter ook mogelijk om een zelfgekozen kleur in de kozijnen te verwerken. Door deze verfbehandeling wordt het kunststof ook harder en daarmee beter bestand tegen de elementen. Wij werken uitsluitend met vakmensen die jarenlange ervaring hebben met verbouwingswerkzaamheden en het plaatsen van nieuwe kozijnen. Daarnaast nemen wij onze assortiment af van vertrouwde leveranciers. Woont u in de regio Gelderland en wilt u kozijnen professioneel laten plaatsen of u laten adviseren? Bent u benieuwd naar de kosten van het plaatsen of vervangen van kozijnen of de prijzen van onze assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u nieuwe deuren, ramen of kozijnen laten plaatsen? Is uw woning toe aan een nieuwe houten vloer? Voor diverse timmerwerk, renovatie en verbouw van het interieur en exterieur van uw huis of gebouw evenals kwaliteitshout en plaatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. De hoogwaardige resultaten die door onze vakmensen worden geleverd worden bereikt dankzij de beste materialen en gereedschappen in samenwerking met ervaring, kennis en kunde. Volgens onze filosofie kun je pas maatwerk afleveren als je de gereedschappen en werkmaterialen hebt die voor kwaliteit zorgen. Bij Plecom aannemersbedrijf kunt u terecht voor zowel een klein snel timmerwerk klus als voor het meest exclusieve timmerwerk projecten. Wij denken met u mee in de kosten, haalbaarheid en in de uitstraling van uw project. Het plaatje moet kloppen en dat is waar wij voor zorgen. Wij zijn al een lange tijd actief in de timmer- en bouwsector en weten als geen ander hoe wij uw wensen moeten verwezenlijken. Service en kwaliteit staan voor ons centraal. Bent u van plan om timmerwerk te laten uitvoeren of hebt u vragen over onze werkzaamheden? Wilt u meer weten over de kosten van onze diensten? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend voorlichten over de diverse mogelijkheden.

U wilt uw vastgoed natuurlijk in uitstekende conditie houden. Kozijnen, ramen, puien, goten, muren, plafonds en verschillende soorten deuren zoals voordeuren en tuindeuren etc. hebben allemaal een unieke behandeling nodig. Het moet er allemaal tiptop uitzien, zowel binnen als buiten wordt alles voorzien van een beschermende kwaliteitsverflaag. In stijlvolle, op elkaar afgestemde kleuren, waar mogelijk in harmonie met de omgeving om deze in topconditie te houden. Wij verrichten werkzaamheden rondom nieuwbouw evenals renovatie, waaronder verschillende soorten houtrot reparaties. Dankzij onze hoge eisen bieden wij alleen de beste kwaliteit aan. Onze doel is om iedereen een gepaste oplossing te bieden, daarom leveren wij aan iedere klant maatwerk aan. Is uw huis toe aan een nieuwe laag verf of wilt u een nieuwe uitstraling geven aan uw interieur? Plecom staat voor u klaar! Wilt u uw bedrijfspand opknappen en ervoor zorgen dat het weer jaren mee kan? Plecom biedt u een totaalpakket aan schilderwerkzaamheden om dat mogelijk te maken.  
Hebt u twijfels over het kleurgebruik of hebt u advies nodig van onze professionals? Ook daar kunnen wij door middel van advies mee helpen. Voor meer informatie en prijsindicatie van onze diensten neem contact met ons op.

Het uitvoeren van stukadoorwerkzaamheden lijkt vrij eenvoudig, maar in praktijk is het een behoorlijke klus. Iedere wand of plafond vraagt namelijk om een specifieke behandeling en onze ervaren werkers weten op dat gebied het beste resultaat te leveren. Wij verrichten alle soorten stukwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u opzoek naar sausklaar pleisterwerk, adembenemend schuurplafonds of een van de vele soorten sierpleisters, spachtelputz in iedere gewenste kleur, het is allemaal mogelijk.
Simpel gezegd, u kunt bij Plecom terecht voor bijna elke vorm van wandafwerking. Echter voor wij aan het werk gaan, overleggen wij met u welke resultaat u wilt dat wij bereiken en welke oplossing hiervoor het beste is.  
Daarna kan onze team van professionals aan de slag gaan om uw woning te veranderen in een plek dat waard is om thuis genoemd te worden.
Voor onze prijsindicatie neem gerust contact met ons op.