PLECOM LEVERT KWALITEIT

Duurzaam maatwerk door professionals, voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing. Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel, want wij geven bij iedere opdracht onze exclusieve kwaliteitsgarantie.

VCA

 

PLECOM IS PROFFESSIONEEL

Plecom totaalrenovatie is een professioneel aannemersbedrijf Den Haag dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Schilderen, renoveren, bouwen en verbouwen is onze specialiteit. De buitenkant en binnenkant pakken wij op een doeltreffende en effectieve wijze aan.

PLECOM IS KLANTVRIENDELIJK

Met onze jarenlange ervaring weten wij als aannemer Den Haag elke klus naar volle tevredenheid te klaren.
 U hebt bij ons altijd een duidelijk aanspreekpunt, waardoor u te allen tijde weet met wie u te maken hebt. Ons personeel voorziet u daarbij met alle plezier van gedegen advies met betrekking tot de mogelijkheden van onze werkzaamheden en het resultaat ervan.

WAAROM PLECOM?

Bent u opzoekt naar een geregistreerd aannemersbedrijf in Den Haag? Alles wat met totaal renovatie te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door Plecom aannemersbedrijf Den Haag. Duurzaam maatwerk door professionals, voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing. Plecom aannemer in renovatie is een erkend bedrijf dat werk levert voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. Plecom werkt onderandere als nieuwbouw aannemer maar u kunt ons ook inschakelen voor de meest uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. Wilt u een goede en goedkope aannemer vinden voor al uw bouw- en renovatiewerken? Dan bent u bij Plecom bouwbedrijf Den Haag op het juiste adres!

sign
0+
MENSEN IN ONS TEAM
0
GERENOVEERDE HUIZEN
0
GESCHILDERDE VIERKANTE METERS

We zijn blij om uw vragen te beantwoorden.

Wij bieden een brede aanbod aan services en werkzaamheden om u zo veel mogelijk te ontzorgen bij de optimalisering van uw huis.

CONCEPT & DESIGN


Plecom helpt u bij plannen van de toekomstige ingrepen. Wij adviseren u op het gebied van stijl, kleur- en materiaalengebruik en veel meer.

RENOVATIE


Klein en groot, simpel en complex, Plecom staat vor u klaar om zowel een klein ruimte als het geheel gebouw naar uw wens te renoveren.

TOEZICHT OP UITVOERING


Kwalitetiscontrole en toezich houden tijdens het uitvooren van verschillende renovatie- en bouwprojecten.

BROCHURE

Downloaden van onze brochure wordt binnenkort aan u beschikbaar gemaakt.

DOWNLOADEN

VRAGEN & OPMERKINGEN

Mail ons gerust met al uw vragen en opmerkingen over onze diensten, prijzen en veel meer.

CONTACT MET ONS

Het dak van uw woning dakbedekken heeft vele voordelen. Door een laag aan te brengen op uw dak, wordt uw dak tocht- en waterdicht. Dakbedekken kan zowel bij een plat als een schuin dak. De dakdekker van Plecom aannemersbedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van dakdekken. Er zijn vele soorten materiaal waarmee een dak kan worden bedekt. De meest gebruikte vorm van dakbedekking in Nederland zijn dakpannen. Daarnaast wordt er ook vaak kunststof, metaal, leisteen of dakleer (bitumen) gebruikt. Dakbedekken kan in de loop der jaren een hoop kosten besparen. Doordat er minder warmte ontsnapt, kun je veel besparen op de energierekening. Dakpannen worden veruit het meest gebruikt bij dakbedekken in Nederland. Bijna alle gebouwen met een schuin dak zijn voorzien van dakpannen. Plecom heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van dakpannen op schuine daken. Ook voor het renoveren van daken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekker werkt zowel met kunststof als dakleer. Wilt u een plat dak goed waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij krijgen voor de winter begint? Laat dan uw dak bedekken met dakleer. Dakleer lijkt een beetje op asfalt of teer. Wanneer je dakleer verwarmdt wordt kun je het vormen zoals je wilt. Wanneer je meerdere lagen dakleer op elkaar laat aansluiten krijg je een goede afsluiting. Ideaal dus voor het goed afdekken van een plat dak. Naast dakleer kan er ook gebruik worden gemaakt van kunststof. Kunststof hoeft niet worden verwarmd en is daarnaast beter voor het milieu dan dakleer. Bovendien is het een stuk duurzamer. Wilt u ook het dak van uw woning of kantoor laten dakbedekken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Plecom Den Haag, een ervaren aannemer voor uw dakbedekking. Onze gespecialiseerde dakdekker met jarenlange ervaring staat klaar voor klussen in heel regio Den Haag.

De inrichting van badkamers en toilet krijg terecht steeds meer aandacht. Chique en trendy kleuren, veel nieuw design en natuurlijk veel keuze in materialen, stijlen en technieken om uw badkamers te verfraaien. Verschillende soorten tegels zowel op de vloeren als muren, smalle voegen, ingebouwde opbergvakken, design radiatoren, fraaie alternatieven voor het douchputje en veel nieuwe modellen in badkamermeubelen bieden de mogelijkheid om met sfeervolle verlichting uw badkamer helemaal aan te passen aan uw smaak. Als een erkend badkamer aannemer in bouw, renovatie en verbouwingen biedt Plecom voor elke badkamer de beste oplossing die binnen uw budget past. Plecom aannemersbedrijf voor badkamers en sanitair is gevestigd in Den Haag en werkt door de hele regio. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw badkamer? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Kozijnen zijn er in alle soorten en maten. De installatie van een nieuw kozijn luistert erg nauw. Een verkeerde installatie van nieuwe kozijnen en ramen kan zorgen voor tocht en snellere slijtage. Plecom is gespecialiseerd in het plaatsen van zowel kunststof, houten als aluminium kozijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten kozijnen binnen korte tijd plaatsen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw oude kozijn met raam of glas netjes wordt verwijderd. Dit alles doen wij tegen zeer schappelijke tarieven. Naast het plaatsen van het kozijn geven wij u graag advies bij het kiezen van de juiste soort. Zo kunt u twijfels hebben over de materiaalgebruik, wij staan er voor u klaar om uw keuze tussen de aluminium, kunststof of houten kozijnen makkelijker te maken. Ramen, deuren en kozijnen van hout passen perfect bij een huis met een ouderwetse uitstraling. Hout geeft namelijk een huiselijk en warm gevoel. Hout vergt echter wel meer onderhoud dan aluminium of kunststof ramen, deuren of kozijnen. Deuren, ramen, puien en kozijnen van aluminium en kunststof hebben maar weinig onderhoud nodig. Het is echter wel zo dat bepaalde aluminium pui of kozijn soms gewoonweg niet passen bij de stijl van het gebouw. Aluminium kozijnen worden vooral geplaatst in moderne gebouwen waar veel glas wordt gebruikt. Aluminium is namelijk bij uitstek geschikt voor het dragen van zware platen glas. Kunststof deuren, ramen en kozijnen zijn de laatste tien jaar ontzettend populair geworden. Dit komt vooral omdat goede kwaliteit kunststof kozijnen, deuren en ramen vrijwel onderhoudsvrij zijn. Kunststof wordt standaard geleverd in wit of crème. Het is echter ook mogelijk om een zelf gekozen kleur in de kozijnen te verwerken. Door deze verfbehandeling wordt het kunststof ook harder en daarmee beter bestand tegen de elementen. Wij werken uitsluitend met vakmensen die jarenlange ervaring hebben met verbouwingswerkzaamheden en het plaatsen van nieuwe kozijnen. Daarnaast nemen wij onze assortiment af van de meest vertrouwde kozijnen leveranciers. Woont u in de regio Den Haag en wilt u uw kozijnen professioneel laten plaatsen of u laten adviseren? Bent u benieuwd naar de kosten van het plaatsen of vervangen van kozijnen of de prijzen van onze assortiment? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Plecom aannemersbedrijf voor de beste houten, aluminium en kunststof kozijnen in Den Haag en omgeving.

Een oudere woning of bedrijfspand is vaak sfeervol, maar u wilt u dat deze voldoet aan de eisen van deze tijd zowel qua stijl en comfort. Plecom verzorgt alle totaalrenovarie werkzaamheden van nieuwe badkamer, keuken tot kozijnen met HR++ glas en vernieuwd plafonds tot wanden en vloeren. Naast totaalrenovatie is de team van professionals binnen Plecom ook het juiste keuze bij kleinere renovatie waarbij bijvoorbeeld alleen uw kozijn, raam, deur of muur hersteld moeten worden. Klein- en grootschalig renovatie is een ingrijpende kwestie voor betrokken partijen. De team van Plecom doet er alles aan om de overlast te beperken door zorgvuldig te plannen en hierdoor de uitvoeringstijd en hinder te minimaliseren. De ervaren professionals binnen ons bedrijf werken op een gecoördineerde manier met elkaar samen om alle werkzaamheden zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren. Met onze brede kennis en jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het plannen van de nodige werkzaamheden door uw wensen en eisen te bepalen, door te kijken naar wat haalbaar is en dat uiteindelijk af te stellen op uw budget. Wilt u weten welke renovatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn voor uw huis of pand, en wat de aannemerkosten kunnen bedragen, neem dan vrijblijvend contact op met Plecom renovatie aannemer voor een prijsindicatie.

Uw vastgoed wilt u natuurlijk in uitstekende conditie houden. Kozijnen, ramen, puien, goten, muren, plafonds verschillende soorten deuren zoals voordeuren en tuindeuren etc. hebben allemal een eigen soort behandeling nodig. Het moet er allemaal tip top uitzien, zowel binnen als buiten wordt alles voorzien van een beschermende kwaliteits verflaag. In mooi op elkaar afgestemde kleuren, waar mogelijk in harmonie met de omgeving om in topconditie te houden. Wij voeren zowel nieuwbouw als onderhoudswerk uit en daarnaast hebben wij nog breed ervaring in alle soorten houtrot reparatie. Dankzij onze hoge eisen bieden wij alleen de beste kwaliteit aan. Onze doel is om iedereen een gepaste oplossing te bieden, daarom leveren wij aan iedere klant maatwerk aan. Is uw huis toe aan een nieuwe laag verf of wilt u gewoon een nieuwe uistralling aan uw interieur geven? Voor dit en veel andere werkzaamheden staan wij voor u klaar. Wilt u uw bedrijfspand opknappen en ervoor zorgen dat het weer jaren mee kan? Plecom aannemer in schilderwerken Den Haag biedt u een totaal pakket aan schilderwerkzaamheden om dat te realiseren. 
Hebt u twijfels over de kleurgebruik of hebt u advies nodig van onze pfoessionals, dan behoort dat ook tot mogelijkheden. Voor meer informatie en om prijsindicataie te krijgen van onze diensten neem contact op met Plecom Schilders Den Haag.

Het uitvoeren van stukadoorwerkzaamheden lijkt vrij eenvoudig, maar in de praktijk is het een behoorlijke klus. Iedere wand of plafond afwerking vraagt namelijk om een specifieke behandeling en ons vakmanschap staat garant voor het beste resultaat. Wij leveren alle soorten stukwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar sausklaar pleisterwerk, adembenemend schuurplafonds of een van de vele soorten sierpleisters, spachtelputz in iedere gewenste kleur, het is allemaal mogelijk.
Simpel gezegd kunt u bij Plecom stukadoor Den Haag terecht voor bijna elke vorm van wandafwerking. Echter voor wij aan het werk gaan, overleggen wij met u welke resultaat u wilt bereiken en welke oplossing hiervoor het beste is.  Daarna kan onze team van professionals aan de slag gaan om uw woning te veranderen in een plek dat waard is om thuis genoemd te worden.
Voor onze prijsindicatie neem gerust contact met ons op.

Wilt u nieuwe deuren, ramen of kozijnen laten plaatsen? Is uw woning toe aan een nieuwe houten vloer? Voor diverse timmerwerk, renovatie en verbouw voor uw interieur en exterieur, kwaliteitshout en plaatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Het goede resultaat wordt verstrekt doordat ons onderhoudsbedrijf uitsluitend de beste materialen en gereedschappen gebruikt. Volgens onze filosofie kun je pas maatwerk afleveren als je de gereedschappen en werkmaterialen hebt die voor kwaliteit zorgen. Bij Plecom aannemersbedrijf kunt u terecht voor zowel een kleine snelle timmerwerk klus als voor het meest exclusieve timmerwerk projecten. Wij denken met u mee in de kosten, haalbaarheid en in de uitstraling. Het plaatje moet kloppen en dat is wat wij voor u regelen. Wij zijn al een lange tijd actief in de timmer- en bouwsector en weten als geen ander hoe wij uw wensen moeten verwezenlijken. Voor ons staan service en kwalitet centraal. 
Plant u om timmerwerk te verrichten of hebt u vragen over onze werkzaamheden? Wilt u meer weten over de kosten van onze diensten? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend voorlichten over de diverse mogelijkheden.

Zoekt u een aannemer om uw huis te laten verbouwen of is uw woning toe aan onderhoud of uitbreiding? Dan is Plecom aannemer in verbouwingen Den Haag de juiste keuze. Een woning laten verbouwen kan een grote klus worden daarom is het belangrijk om een betrouwbare en deskundige partner in te schakelen. Plecom als aannemer in bouwwerken beschikt over grote kennis en capaciteiten om de verbouwing van uw woning naar behoren te realiseren. Samen met u kijken wij wat uw persoonlijke wensen zijn, welke ingrepen nodig zijn om de gewenste resultaat te behalen en stemmen dat af op uw budget. 
Het verbouwen van een woning kan uit verschillende aspecten bestaan; van het doorbreken van muren, plaatsen van scheidingswanden, vervangen van vloeren, het isoleren van kozijnen, ramen of dak tot het volledig verbouwen van een huis. Voor alle algemene verbouwingen, groot of klein heeft Plecom aannemer verbouwing in Den Haag een passende oplossing. Om u zo veel mogelijk te ontzorgen en zo weinig mogelijk overlast te bezorgen streven wij naar een zorgvuldige voorbereiding, heldere afspraken en een goede organisatie zodat de verbouwing in korte tijd gerealiseerd kan worden. 
Dankzij onze strakke planningen, goede voorbereiding en ervaren professionals kunnen wij de kosten van de verbouwing laag houden. 
Naast de uitvoering staan wij u graag met raad bij wat betreft materiaalkeuze, bouwtekeningen, planning en alle andere overige vragen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in het verbouwen van huizen, deze ervaring zetten wij ook in om uw huis naar wens te herstellen. 
Wilt u weten wat Plecom kan betekenen als een groot aannemersbedrijf bij het verbouwen van uw huis? Bent u benieuwd naar de kostprijs van een verbouwing die uw huis nodig heeft? Neem contact op met ons bedrijf voor een offerte voor de verbouwing van uw woning!